Rezervovať

Všeobecné zásady pre spracúvanie osobných údajov

Oznámenie o spracúvaní osobných údajov kamerovým systémom

podľa článkov 13 a 14 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane






















fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (GDPR)


 

  1. PREVÁDZKOVATEĽ:

  • ADAMS - HOTEL ŠOMKA, s.r.o., so sídlom: Drienica 566, 083 01 Drienica,



















    IČO: 36 511 595, zapísanou v obchodnom registri Okresného súdu Prešov,



























    oddiel: Sro, vložka číslo: 16857/P (ďalej len Spoločnosť“

  1. ZOZNAM OSOBNÝCH ÚDAJOV (aké osobné údaje sú spracúvané):

  • podobizeň fyzickej osoby zachytená na video zázname

  1. ÚČEL SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV:

  • bezpečnosť a ochrana práv a právom chránených záujmov prevádzkovateľa,
















    najmä ochrana života, zdravia a majetku prevádzkovateľa a 























    prevencia proti krádežiam

  1. PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV:

  • oprávnený záujem prevádzkovateľa podľa článku 6 ods. 1 písm. f) GDPR

  1. OKRUH DOTKNUTÝCH OSÔB:

  • každá fyzická osoba, ktorá vstupuje do vnútorných a














    vonkajších priestorov prevádzkovateľa (Hotel Šomka)

  1. POUŽITIE OSOBNÝCH ÚDAJOV:

Osobné údaje sa spracúvajú a používajú iba spôsobom, ktorý je primeraný účelu,




























na ktorý boli zhromaždené. K prenosu osobných údajov nedochádza. 
































Osobné údaje sa nezverejňujú a neposkytujú žiadnym tretím osobám s výnimkou tretích




























osôb uvedených nižšie. 





































Osobné údaje sa neuchovávajú dlhšie, než je potrebné.
















 

  1. POSKYTOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • orgány činné v trestnom konaní,

  • súd

  1. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV:

7 dní

  1. ZABEZPEČENIE OSOBNÝCH ÚDAJOV:

Za účelom ochrany osobných údajov boli zavedené primerané fyzické,

























technické a organizačné opatrenia, a to:

  • fyzické zabezpečenie

  • obmedzenie prístupu k osobným údajom

  • ochrana heslom

  • minimalizácia údajov

  1. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

  • právo na prístup k osobným údajom

  • právo namietať spracúvanie osobných údajov

  • právo na vymazanie osobných údajov

  • právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

  • právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov SR





Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť

























prostredníctvom písomnej alebo elektronickej žiadosti na vyššie uvedenej adrese.

75 € osoba/pobyt

Balík FAMILY PACKET

  • od: 12.05.2020
  • do: 12.05.2020
Rezervuj online
119 € izba/pobyt

Balík LOVE STORY

  • od: 12.05.2020
  • do: 12.05.2020
Rezervuj online

Balík Kongres

  • od: 22.07.2020
  • do: 22.07.2020
Rezervuj online
SKI Lysá
SKI Drienica
Cykloturistika
Bowling

Rezervovať online - Book direct

Pri online rezervácií priamo na našom webe rezervujete najvýhodnejšie. Kliknutím spustite web booking.

Prehliadaním našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies.
Viac informácii o cookies.
SÚHLASÍM